Contact Gegevens

Contact Gegevens

Kantoor Karelse ConsultancyKarelse Consultancy

Businesspark Het Kabinet
Le Havre 11
5627 ST Eindhoven

@ info@karelseconsultancy.nl
040-2523 653
M 06-5151 7526

U kunt parkeren aan de voor- en zijkant van het gebouw op plaatsen met de bordjes Habilis of Karelse Consultancy.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen geeft u Karelse Consultancy toestemming om uw gegevens op te slaan en contact met u op te nemen.

Karelse Consultancy helpt bedrijven bij het verbeteren van de inzetbaarheid c.q. het functioneren van medewerkers:

  • Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit: het adviseren van bedrijven over het vitaliseren van hun medewerkers en het implementeren van programma’s die medewerkers duurzaam inzetbaar maken.
  • Assessment voor het vaststellen van de geschiktheid van sollicitanten en voor een individueel ontwikkelplan.
  • Coaching en loopbaanadvies voor het verbeteren van het functioneren en de prestaties van medewerkers.
  • Outplacement bij het vinden van een nieuwe baan voor medewerkers.

Als geregistreerd bedrijfs- en gezondheidspsycholoog met een jarenlange ervaring in het toepassen van assessment technieken en het coachen van medewerkers werkt Gerard Karelse voor een groot aantal organisaties in de profit en non-profit om de inzetbaarheid van medewerkers vast te stellen en te verbeteren.

Vitale bedrijfscultuur

In preventieve zin biedt de workshop Vitaliteit voor oudere medewerkers een goede start voor een vitale bedrijfscultuur. Met het stijgen van de pensioenleeftijd maken werkgevers zich terecht zorgen over hoe ze hun personeel gezond kunnen houden. Karelse Consultancy maakt met het bedrijf een inventarisatie van alle mogelijkheden die er zijn. Dit kunnen allerlei preventieve en curatieve maatregelen zijn. Zo kan een loopbaanonderzoek uitkomst bieden voor een medewerker die fysiek niet meer mee kan. Tot slot hebben veel bedrijven baat bij een advies om uitval van medewerkers door burn-out te voorkomen.